Events

ZELF! organiseert zeer regelmatig workshops, lezingen en cursussen. Onder Events kun je ze vinden in chronologische volgorde. Tevens kun je je direct inschrijven.

De thema’s van de trainingen zijn over het algemeen gericht op zelfontplooiing en fijne dingen voor je zelf doen. Omdat ZELF! vooral gericht is op SAMEN:) is het fijn als je een vriendin of vriend meeneemt. Het is niet alleen leuker samen, je onthoudt ook beter en hebt nadien eenoefenmaatje. Nodig dus altijd iemand uit. Want gedeelde vreugde is dubbele vreugde!

Vrijdag en zaterdag 11 april 2020

Giving your life meaning

Locatie: ZELF!, Edisonlaan 28a, Bleiswijk
Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt in de vakken graag.
Kosten: € 300,- incl 21% BTW
Tijden: 9.00 – 18.00 uur. 8.30 inloop.

Dit is de nieuwste training van Wayne Topping en de Wellness Kinesiologie en kan gevolgd worden na Stress Release 1+2. Ik ben dankbaar dat ik dit mooie materiaal mag geven. Het helpt jou om daadwerkelijk richting te geven aan je leven.

We gaan heel praktisch werken aan uitstelgedrag, perfectionisme, plannen, afronden, time management en we gaan werken aan de dieperliggende oorzaken die ervoor zorgden dat je tot nu toe niet doorpakte in wat je echt wilde in je leven of dit nu op het gebied van gezondheid, geluk, werk of bedrijf is.

Stop met uitstellen en schrijf je in!

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en je Stress Release 1+2 manual.

Zaterdag 9 mei 2020

Hoe nu verder dag!

Locatie: ZELF!, Edisonlaan 28a, Bleiswijk
Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt in de vakken graag.
Kosten: € 150,- inclusief 21% BTW
Tijden: 9.00 – 18.00 uur. 8.30 inloop.

Je hebt nu zo veel mooie kennis vergaard, maar hoe nu verder? Ga je alles wat je kunt toepassen in je prive leven? Op jezelf, je partner, je kinderen, je vrienden, je geliefden? Integreer je het in je huidige werk? En hoe doe je dat? Kies je voor de HBO opleiding tot Erkend kinesioloog? En welke past dan het beste bij jou? Ga je een praktijk starten of wil je ook instructeur worden? En hoe maak je dat alles rendabel? Voor al deze vragen en meer is deze dag bedoeld. Hij is dan ook speciaal voor mijn eigen cursisten, want zij zijn opgeleid volgens mijn filosofie dat het van levensbelang is aan je zelf te werken om het leven van je wensen te creëren.

Je krijgt niet alleen antwoorden, we gaan ook balansen doen om de blokkades en angsten weg te nemen. Ben ik wel goed genoeg? Wie ben ik om dit te doen of willen? Is dit wel mijn pad? Maak ik wel de goede keuze? Is dit veilig genoeg?

Heb jij ooit trainingen bij me gevolgd? Dan ben je van harte welkom. Schrijf je in door op de knop hieronder te drukken.

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en mail je vragen alvast naar mij zodat ik me optimaal kan voorbereiden voor een zeer vruchtbare dag.

Datum nog niet bekend…

Touch for Health terugkomdag!

Locatie: ZELF!, Edisonlaan 28a, Bleiswijk
Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt in de vakken graag.
Kosten: € 150,- incl 21% BTW
Tijden: 9.00 – 21.00 uur. 8.30 inloop.

Speciaal voor iedereen die Touch for Health bij mij heeft gevolgd is er de “Touch for Health terugkomdag”! Wanneer je nog vragen hebt, graag nog een demo ziet of wilt dat iets dieper wordt uitgelegd. Wanneer je nog een keer je collega’s wilt zien en met ze wilt oefenen, want je voelt je altijd zo fantastisch na deze trainingen. Schrijf je dan in voor deze dag.

We sluiten heel bijzonder af. Omdat het het einde is van centrum ZELF! gaan we met elkaar dineren. We kleden ons even feestelijk om, steken de kaarsen aan en een mooi muziekje en we genieten van allemaal lekkere door onszelf meegenomen maaltijden.

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en lunch en diner en feestelijke kleren. Stuur vast een mailtje met je vragen zodat ik ze optimaal kan beantwoorden.

Zaterdag en zondag 7, 8, 21, 22 november 2020

Brain Gym 101

Locatie: Wordt nog bekend gemaakt.
Kosten: € 499,- incl voor privé personen € 799,- ex voor scholen
Tijden: 9.00 – 17.00 uur. 8.30 inloop.

Wil jij beter kunnen handelen, nadenken, creatief zijn, plannen, praten, schrijven, lezen, kortom leven onder druk? Geef jezelf dan de cursus Brain Gym 101 cadeau. Of je nou ouder, leerkracht, coach of een andersoortig mens bent. We hebben allemaal iets aan BG101, want het geeft ons handvatten om het beste uit onszelf te halen, om ons volledige potentieel te benutten. En zeg nou zelf…dat wil jij toch ook?

Leer de 26 oefeningen, 2 repatternings en vele actiebalansen om met meer plezeir, geluk en gemak te leven en te leren. Beweeg – Leer – Bloei!

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en kleding waarin je kunt bewegen, want een flexibele geest zet je in beweging met Brain Gym!