Events

ZELF! organiseert zeer regelmatig workshops, lezingen en cursussen. Onder Events kun je ze vinden in chronologische volgorde. Tevens kun je je direct inschrijven.

De thema’s van de trainingen zijn over het algemeen gericht op zelfontplooiing en fijne dingen voor je zelf doen. Omdat ZELF! vooral gericht is op SAMEN:) is het fijn als je een vriendin of vriend meeneemt. Het is niet alleen leuker samen, je onthoudt ook beter en hebt nadien eenoefenmaatje. Nodig dus altijd iemand uit. Want gedeelde vreugde is dubbele vreugde!

Zaterdag 9 mei 2020

Hoe nu verder dag!

ZOOM: In deze bijzondere periode gaat de training door via een ZOOM class
Kosten: € 150,- inclusief 21% BTW
Tijden: 9.00 – 18.00 uur. 8.30 inloop.

Je hebt nu zo veel mooie kennis vergaard, maar hoe nu verder? Ga je alles wat je kunt toepassen in je prive leven? Op jezelf, je partner, je kinderen, je vrienden, je geliefden? Integreer je het in je huidige werk? En hoe doe je dat? Kies je voor de HBO opleiding tot Erkend kinesioloog? En welke past dan het beste bij jou? Ga je een praktijk starten of wil je ook instructeur worden? En hoe maak je dat alles rendabel? Voor al deze vragen en meer is deze dag bedoeld. Hij is dan ook speciaal voor mijn eigen cursisten, want zij zijn opgeleid volgens mijn filosofie dat het van levensbelang is aan je zelf te werken om het leven van je wensen te creëren.

Je krijgt niet alleen antwoorden, we gaan ook balansen doen om de blokkades en angsten weg te nemen. Ben ik wel goed genoeg? Wie ben ik om dit te doen of willen? Is dit wel mijn pad? Maak ik wel de goede keuze? Is dit veilig genoeg?

Heb jij ooit trainingen bij me gevolgd? Dan ben je van harte welkom. Schrijf je in door op de knop hieronder te drukken.

 

Zaterdag en zondag 14, 15, 21, 22 november 2020

Brain Gym 101

Locatie: Wordt nog bekend gemaakt.
Kosten: € 625,- 
Tijden: 9.00 – 17.00 uur. 8.30 inloop.

Wil jij beter kunnen handelen, nadenken, creatief zijn, plannen, praten, schrijven, lezen, kortom leven onder druk? Geef jezelf dan de cursus Brain Gym 101 cadeau. Of je nou ouder, leerkracht, coach of een andersoortig mens bent. We hebben allemaal iets aan BG101, want het geeft ons handvatten om het beste uit onszelf te halen, om ons volledige potentieel te benutten. En zeg nou zelf…dat wil jij toch ook?

Leer de 26 oefeningen, 2 repatternings en vele actiebalansen om met meer plezeir, geluk en gemak te leven en te leren. Beweeg – Leer – Bloei!

Voor manual, koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. De lunch gebruiken we samen. Neem dus iets lekkers mee, zodat we met elkaar kunnen delen. Denk aan bidon, pen en papier en kleding waarin je kunt bewegen, want een flexibele geest zet je in beweging met Brain Gym!