Team ZELF!

 

Bij ZELF! werken enthousiaste mensen. Mensen die graag anderen laten stralen, omdat ze weten dat het leven op die manier fijner is. Ze doen het namelijk zelf ook. Als jij je aangetrokken voelt om ons team te versterken en bij ZELF! te huren, dan krijg jij op deze pagina een plekje met foto, tekst, motivatie voor wat je doet en een verwijzing naar je website. Bij ZELF! staan we samen sterk. We werken allemaal zelfstandig en zijn vereningd in dit gebouw met onze gedeelde misse om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. We hebben iedere 6 weken een Team ZELF! bijeenkomst, overleg en verwijzen naar elkaar door. Zo helpen we elkaar en onze clienten. ZELF! is niet zo maar een flex werkplek, het is een manier van leven, een manier van zijn! Voel je je aangetrokken tot ons centrum? Klik dan op screening en motiveer waarom jij op deze pagina moet staan.

Merel Slotboom

Ik ben de eigenaar en oprichter van Movimento, ZELF en Selfenizer. Ik ben erkend kinesiologe en werk bij Movimento in praktijk ruimte 1.  Mijn talenten zijn: heel snel invoelen wat er bij je schort, complexe medische toestanden in Jip en Janneke taal uitleggen en corrigeren, verbinden en jou leren hoe je jezelf op de rit kunt houden. Het is mijn missie om mensen te laten zien hoe mooi ze echt zijn en hen terug te begeleiden naar hun kracht en hun pad. Ik zie je graag stralen. Ik werk met cliënten op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9 tot 16. Verder organiseer ik workshops en geef cursussen, allemaal in ZELF!

Angela Vincentie

Mijn naam is Angela en ik ben al 25 jaar werkzaam in de kinesiologie. Ik werk met klankschalen, Total reset en de NAET. Ik ben gespecialiseerd in het werken met mensen met fysieke klachten zoals allergieën, infecties en chronische ziektes. Ik hou ervan om doeltreffend te balanceren om jou te ondersteunen met jouw genezing. Verder werk ik graag aan mijn eigen groei en ben nieuwsgierig. Ik daag je uit het zelfde te doen. Ik ben lid van Team Movimento en Team ZELF! en werk op donderdag in praktijkruimte 3.

Sacha Bergwerf

Mijn naam is Sacha Bergwerf. Ik ben reflexintegratie-behandelaar en gezins- en kindercoach. Ik begeleid (gevoelige) kinderen en hun ouders om meer tot bloei te komen.

Gaat het even niet zo makkelijk en zijn er uitdagingen op het gebied van leren, leven of gedrag?
Ik laat je rust en ontspanning ervaren in hoofd en lichaam. Met verschillende tools breng ik je in beweging, zodat je optimaal kunt ontwikkelen en groeien.

Ik werk op donderdagochtend bij ZELF! in praktijkruimte 2.


Diederik Bakker

Mijn naam is Diederik Bakker, algemeen technisch medewerker en Business Coach bij Z-11. Ik ondersteun Z-11 en haar klanten met technische en strategische vraagstukken. Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd als ondernemers coach en business consultant. Ik werk met ZZP-ers aan hun strategie, met grote bedrijven aan hun efficiëntie en effectiviteit met Lean 6 Sigma en alles ertussen.

Resultaten komen nooit door de tools of methodes maar altijd vanuit interne overtuigingen. Voor ondernemers is het Centrum voor Zelfontdekking een fijne plek om ook dit aspect van je leven in balans te krijgen.

Melati Helmhout

Mijn naam is Melati Helmhout en ik woon met lief en drie kinderen in Bergschenhoek. (nou ja, met de jongste twee dan, want de oudste studeert in Leiden)
Ik ben een vurig type, hou van mooie behangetjes en ben oprichter van de Negen Sterren. Ik geef Feng Shui-adviezen voor in huis, kantoor en zorginstelling en consulten in Nine Star Ki, de astrologie die bij Feng Shui hoort.
Feng Shui vind ik zo’n mooie manier om naar energie, jezelf en je woning te kijken, dat ik er ook graag over vertel tijdens workshops en presentaties. Dan ben ik helemaal in mijn element en sta te vlammen.
Bij Feng Shui kijken we naar de relatie tussen de mens en zijn leefomgeving. Het is eigenlijk een moeilijke term voor heel fijn en plezierig wonen en leven. Door middel van de vijf elementen kijken we naar je woning en naar jou. Welke van deze elementen horen bij jou, met welke talenten ben je geboren? Dit weten is niet alleen leuk, maar het geeft je ook inzicht en herkenning. Waarom verzamel je zoveel spullen, of waarom schiet jij in de stress als er spontaan mensen mee blijven eten? En wat zegt het eigenlijk over jou, dat er zich altijd rommel ophoopt in de kelder, en hoe komt het dat jij zo slecht slaapt?

 

Ben je nu ook zo benieuwd geworden naar jouw element? Ik vertel je er graag van alles over. Kom naar één van de workshops, of neem contact op voor een consult.
Groet, Melati

Wendy van Weenen-SteenselsMijn naam is Wendy en ik ben opgegroeid in België, waar ik 15 jaar als verpleegkundige op verschillende medisch-technische diensten heb gewerkt. Sinds 2012 woon ik met veel plezier in Bleiswijk. Ik geef de cursus Shantala babymassage en daarnaast ben ik kinder- en Hathayogadocent.


Mijn yogalessen geef ik vanuit een zelf ontwikkelde holistische benadering – het concept noem ik ‘YogaHolisme’. Ik deed diverse scholing vanuit verschillende stromingen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Van yoga wordt je vanzelf lenig, is mijn ervaring, ook wanneer je dat van tevoren nog niet bent. Met mijn holistische aanpak help ik je tijdens de lessen op een zachte manier hoe je zowel lichamelijk als geestelijk buigzamer kunt worden.


Ik werk in mijn lessen altijd met een thema, waarmee ik je help om op jezelf te reflecteren. Ik gebruik hierbij uitgangspunten van Hatha- en Kundaliniyoga, mindfulness, meditatie, muziek en zoveel meer. Met mijn aanpak bied ik je een ervaring van je unieke mens-zijn, waarbij ik de waarden zoals bewustwording, liefde (In al zijn facetten), verbinding en muziek centraal stel. Met veel passie en plezier zet ik dit binnen het team van ZELF neer.


Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je gerust aan voor een proefles. Wees welkom!


Lieve groeten, Wendy

Maria Louise Booisma

Ik ben Maria Louise. Mijn specialisme is het werken met kinderen en jongeren met extra uitdagingen in de ontwikkeling door bijvoorbeeld hersenletsel, hoog gevoeligheid, autisme en hyperactiviteit. Mijn hart gaat uit naar hen die met deze  “Special Needs” te maken hebben.

Mijn doel is dat er meer plezier en gemak in leven en leren ontstaat voor jou en degene met wie je leeft en werkt.

Educatieve kinesiologie en reflexintegratie hebben een belangrijke plek binnen mijn praktijk. Ik deel mijn ervaringen en kennis graag via lezingen en trainingen. ZELF! is voor mij een centrum die het mogelijk maakt mijn passie te delen.

Viviane van der Kolk

 

Ik – Viviane van der Kolk – ben geboren in Den Haag als jongste van vijf kinderen. In mijn geboortestad heb ik verschillende functies bekleed. Hierdoor heb ik een ruime  werkervaring gekregen in diverse geledingen. Ik heb o.a. gewerkt als lerares Nederlands, als directiesecretaresse bij de Raad van Bestuur van KPN en als Account-manager bij KPN Autolease.

Ook heb ik enige tijd in het buitenland gewoond, wat mijn horizon zowel letterlijk als figuurlijk heeft verruimd.

Ik ben trotse moeder van een volwassen zoon.

In mijn verschillende werkzaamheden werd steeds duidelijker dat ik een luisterend oor heb voor anderen. Zelf liep ik in die tijd wel tegen de barrière op dat ik niets anders had te bieden dan het luisterend oor. Toen ik eenmaal door mijn eigen manier van functioneren met een burn-out thuis ben komen te zitten, was dit niet alleen een (lang) moment van bezinning, het bood mij ook de mogelijkheid om het roer helemaal om te gooien.

Ik koos voor een 4-jarige HBO opleiding tot Hypnotherapeut. Sinds 1999 heb ik mijn praktijk INZICHT Lessen over Leven, in Spijkenisse.

Het aanvullen met diverse healing opleidingen was een logische stap voor mij.

Toch miste ik nog iets; het werken met groepen. In 2005 heb ik de opleiding tot Weerbaarheidsdocente in het basisonderwijs gevolgd en heb jarenlang via verschillende GGD’s  “Kom op voor jezelf” en “Take Care” gegeven aan groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. De GGD’s gingen terug naar hun core business, zoals dat dan zo mooi heet en samen met 2 collega’s geef ik deze trainingen nog steeds op scholen in diverse plaatsen in Zuid Holland.

Op verzoek heb ik aan groepen in het basisonderwijs trainingen gegeven die ik zelf heb geschreven. Onder andere een training voor groepen 6 “De 7 eigenschappen van Covey” en aan groepen 5, 6, 7 en 8 Mindfulness for Kids. Door persoonlijke omstandigheden heb ik mij (helaas moeten) specialiseren in hoe om te gaan met pesten. De training Omgaan met Pesten van Dieta Uyterlinden,  heb ik met eigen inzichten en ervaringen aangevuld en geef ik aan groepen en individuen, zowel aan jeugd als aan volwassenen.

In 2016 kwam ik in contact met The Stargate Experience Academy.Daar heb ik diverse opleidingen on line gevolgd en in 2018 ben ik naar USA getogen en heb daar de Facilitator Opleiding gevolgd. Al mijn zoeken en werken aan mijzelf en mijzelf ontwikkelen zijn hier samen gekomen: dit is mijn pad!

INZICHT Lessen over Leven

Deze naam heb ik gekozen, omdat ik de overtuiging heb, dat het helpt wanneer iemand inzicht heeft in eigen functioneren. Je kan dan nog altijd besluiten om te blijven doen want je deed…

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg …