Team ZELF!

 

Bij ZELF! werken enthousiaste mensen. Mensen die graag anderen laten stralen, omdat ze weten dat het leven op die manier fijner is. Ze doen het namelijk zelf ook. Als jij je aangetrokken voelt om ons team te versterken en bij ZELF! te huren, dan krijg jij op deze pagina een plekje met foto, tekst, motivatie voor wat je doet en een verwijzing naar je website. Bij ZELF! staan we samen sterk. We werken allemaal zelfstandig en zijn vereningd in dit gebouw met onze gedeelde misse om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. We hebben iedere 6 weken een Team ZELF! bijeenkomst, overleg en verwijzen naar elkaar door. Zo helpen we elkaar en onze clienten. ZELF! is niet zo maar een flex werkplek, het is een manier van leven, een manier van zijn! Voel je je aangetrokken tot ons centrum? Klik dan op screening en motiveer waarom jij op deze pagina moet staan.

Merel Slotboom

Ik ben de eigenaar en oprichter van Movimento, ZELF en Selfenizer. Ik ben erkend kinesiologe en werk bij Movimento in praktijk ruimte 1.  Mijn talenten zijn: heel snel invoelen wat er bij je schort, complexe medische toestanden in Jip en Janneke taal uitleggen en corrigeren, verbinden en jou leren hoe je jezelf op de rit kunt houden. Het is mijn missie om mensen te laten zien hoe mooi ze echt zijn en hen terug te begeleiden naar hun kracht en hun pad. Ik zie je graag stralen. Ik werk met cliënten op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9 tot 16. Verder organiseer ik workshops en geef cursussen, allemaal in ZELF!

Angela Vincentie

Mijn naam is Angela en ik ben al 25 jaar werkzaam in de kinesiologie. Ik werk met klankschalen, Total reset en de NAET. Ik ben gespecialiseerd in het werken met mensen met fysieke klachten zoals allergieën, infecties en chronische ziektes. Ik hou ervan om doeltreffend te balanceren om jou te ondersteunen met jouw genezing. Verder werk ik graag aan mijn eigen groei en ben nieuwsgierig. Ik daag je uit het zelfde te doen. Ik ben lid van Team Movimento en Team ZELF! en werk op donderdag in praktijkruimte 3.

  Sacha Bergwerf

Mijn naam is Sacha Bergwerf. Ik ben reflexintegratie-behandelaar en gezins- en kindercoach. Ik begeleid gevoelige, (hoog)begaafde kinderen en hun ouders om meer tot bloei te komen.

Gaat het even niet zo makkelijk en zijn er uitdagingen op het gebied van leren, bewegen of gedrag?

Ik laat je rust en ontspanning ervaren in hoofd en lichaam. Met verschillende tools breng ik je in beweging, zodat je optimaal kunt ontwikkelen en groeien.

Ik werk op dinsdagochtend bij ZELF! in praktijkruimte 2.


Wendy van Weenen-Steensels

Mijn naam is Wendy en ik ben opgegroeid in België, waar ik 15 jaar als verpleegkundige op verschillende medisch-technische diensten heb gewerkt. Sinds 2012 woon ik met veel plezier in Bleiswijk. Ik geef de cursus Shantala babymassage en daarnaast ben ik kinder- en Hathayogadocent.

Mijn yogalessen geef ik vanuit een zelf ontwikkelde holistische benadering – het concept noem ik ‘YogaHolisme’. Ik deed diverse scholing vanuit verschillende stromingen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Van yoga wordt je vanzelf lenig, is mijn ervaring, ook wanneer je dat van tevoren nog niet bent. Met mijn holistische aanpak help ik je tijdens de lessen op een zachte manier hoe je zowel lichamelijk als geestelijk buigzamer kunt worden.

Ik werk in mijn lessen altijd met een thema, waarmee ik je help om op jezelf te reflecteren. Ik gebruik hierbij uitgangspunten van Hatha- en Kundaliniyoga, mindfulness, meditatie, muziek en zoveel meer. Met mijn aanpak bied ik je een ervaring van je unieke mens-zijn, waarbij ik de waarden zoals bewustwording, liefde (In al zijn facetten), verbinding en muziek centraal stel. Met veel passie en plezier zet ik dit binnen het team van ZELF neer.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je gerust aan voor een proefles. Wees welkom!

Lieve groeten, Wendy

 

Brigitte van den Berg

Ik ben moeder en leerkracht. In 2016 ik in aanraking met Brain Gym door een workshop te volgen voor begrijpend lezen bij Merel. Voorheen had ik geen doeltreffende tools om “mijn kinderen” te helpen. Nu na vele Brain Gym cursussen, Touch for Health en Stress release begeleid ik kinderen en hun ouders naar meer rust, een goed samenwerkend brein en gezondheid. Werkelijk elk doel kunnen we onderzoeken en balanceren met kinesiologie.

Kinesiologie heeft mij zo gegrepen dat ik me heb ingeschreven bij Topki om Professioneel kinesiologe te worden en van 1 november 2019 start ik op de woensdagochtenden bij Movimento. Ben jij benieuwd wat ik voor jou of je kind kan betekenen? Maak hieronder een afspraak of stuur een mailtje met een vraag. Ik help je graag op weg. Brigitte@movimento.nl